S T O R E  &  A R C H I V E

Set within a cork and eucalyptus forest, this humble small stone structure stands solitary within the rural landscape.

 

This project is a long term renovation project, responding to the origins of simple structures, built with local stone and laid by hand.  Additional elements responds to the act of building by hand and using simple building solutions.

 

The approach is not to design and then build, but to design and build one element at a time - while responding to that process by allowing each additional element to inform the next

____________

 

Location: Alentejo, Portugal

Type: Refurbishment

Client: Private

Status: Ongoing

Year: 2019

Casa de Campo

Rural renovation

____________

 

Copyright of Store & Archive Ltd

Information

Contact

About

Social

Instagram

Youtube

Address

Store & Archive

Studio 28, 2nd Floor

F Block, The Biscuit Factory

100 Clements Road

London

SE16 4DG